Mermans Beton

Al 50 jaar uw betrouwbare partner


Ons bedrijf is sinds 1969 actief met de productie van stortklaar beton. Wij zijn uw vast aanspreekpunt als het gaat om de levering van stortklaar beton in België en Nederland. Wij zijn gelegen aan het kanaal Dessel - Schoten in Arendonk vlakbij de Nederlandse grens. Onze centrale heeft een capaciteit van 100 m³ per uur en kan tot 1000 m³  beton per dag verwerken. 

Hoogstaande kwalitatieve beton

We leveren een zeer hoogstaande kwalitatieve beton, die voldoet aan de hoge eisen van het BENOR- en KOMO-keurmerk en eveneens voldoet aan het bouwstoffenbesluit zodat we zowel in België als in Nederland beton kunnen leveren.

Diversiteit

De diverse productmogelijkheden stellen ons in staat om aan uw vraag te voldoen. Door deze mogelijkheden te combineren met onze uitgebreide knowhow inzake beton en ons wagenpark kunnen we u een uitstekende service en een grote flexibiliteit aanbieden. 

Kennis en ervaring

De vele ontwikkelingen in de betontechnologie en de continu aangescherpte eisen aan de mortels zorgen ervoor dat steeds vaker een beroep wordt gedaan op kennis en ervaring. Wij nemen die adviesfunctie graag op ons en kunnen, in nauw overleg met u, een optimale samenstelling vaststellen.