Mermans Beton N.V.

Ons bedrijf is sinds 1969 actief met de productie van stortklaar beton. Sindsdien Uw vast aanspreekpunt als het gaat om levering van stortklaar beton in Belgie en Nederland. Wij zijn gelegen aan het kanaal Dessel - Schoten in Arendonk vlakbij de Nederlandse grens.

Onze centrale heeft een capaciteit van 100 m3 per uur en kan tot 1000 m3 per dag beton verwerken. We beschikken ook over een modern mixerpark waaronder een pomp-mixer, een aparte betonpomp is tevens mogelijk. Met deze middelen kunnen we U een uitstekende service en een grote flexibiliteit aanbieden.

De firma Mermans beschikt zowel over Benor- als Komo keurmerk en een grote know-how inzake beton. We leveren een zeer hoogstaande kwalitatieve beton, die voldoet aan de hoge eisen van het Benor- en Komo keurmerk en eveneens voldoet aan het bouwstoffenbesluit zodat we zowel in Belgie als in Nederland beton kunnen leveren. Dit kan alleen maar doordat er in ons labo voortdurend nauwlettend op de kwaliteit gelet wordt, waardoor we een hoge constante kwaliteit kunnen garanderen.

We heten U dan ook van harte welkom op onze website. Indien U ons wenst te contacteren kan dat op het bovenvermelde telefoonnummer of via elektronische weg op het mailadres: Info@mermansbeton.be

Het Mermans-team.

Algemene verkoopsvoorwaarden

 

260

Belgie - Certificaat Nederland - 260-16-BG certificaat - 260-16-BS certificaat - 260-16-BBK certificaat